Η wallbox σας προσφέρει έξυπνες λύσεις φόρτισης που είναι κατάλληλες για κάθε τύπο κατοικίας με λύσεις από 3.7 μέχρι και 500kW.

Που φορτίζετε;

  • Σε ιδιωτικό parking
    Η Wallbox είναι η πιο αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή για τη φόρτιση του αυτοκινήτου σας. Προσφέρουμε έξυπνο έλεγχο, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί με βάση την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού σας και να σας παρέχει τη σιγουριά της γρήγορης φόρτισης με ένα σύστημα που μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή ακόμα και από το κινητό σας.
  • Σε κοινόχρηστο parking
    Το Wallbox μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιονδήποτε κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης για να σας προσφέρει ασφαλή και ατομική φόρτιση σε κοινόχρηστο χώρο. Με τη λειτουργία κλειδώματος φορτιστή δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για ανεπιθύμητη χρήση, καθώς μόνο τα εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να χρεώνουν το αυτοκίνητό τους. Σας παρέχουμε επίσης παρακολούθηση και διαχείριση χρέωσης μέσω της εφαρμογής και της πλατφόρμας myWallbox.

Προνόμια

  • Έλεγχος: σε αντίθεση με τις συμβατικές υποδοχές, το Wallbox σαν δίνει την δυνατότητα να επιλέγετε εσείς την ισχύ που θέλετε να φορτίζετε ανά πάσα στιγμή.
  • Χρόνος φόρτισης: με τον Wallbox μπορείτε να φορτίσετε έως 8 φορές ταχύτερα προσφέροντας λύσεις από 3.7 μέχρι και 22kW.
  • Προγραμματίστε τη χρέωση για ώρες εκτός αιχμής: χρησιμοποιήστε τις περισσότερες φορές όταν η ενέργεια είναι φθηνότερη για να εξοικονομήσετε τους λογαριασμούς σας.
  • Κλείδωμα: μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το Wallbox τοπικά ή απομακρυσμένα για να αποτρέψετε την ανεπιθύμητη χρήση.

Ανακαλύψτε τις wallbox προτάσεις μας: ( Επιλέξτε τη λύση φόρτισης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και τη διαχείριση της από το δωρεάν App myWallbox. Φροντίζουμε τα υπόλοιπα.)