Σχετικά με την Alpitronic

H Alpitronic είναι μια Ιταλική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται γύρω από 3 τεχνολογικούς τομείς, την αεροδιαστημική, την βιομηχανία ηλεκτρονικών και την αυτοκινητοβιομηχανία. Στο παρελθόν κύρια ενασχόληση της εταιρίας ήταν τα ηλεκτρονικά ισχύοςγια κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Η Alpitronic γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη από το 2017 και μετά όπου και πραγματοποιήθηκε η ανάπτυξη του πρώτου Hypercharger, ενός σταθμού HPC (high power charging) για ηλεκτρικά οχήματα.

Οι Hyperchargers χαρακτηρίζονται από την αξιοπιστία τους και από την συμπαγή  και προηγμένη σχεδίαση που διαθέτουν. Η εταιρία μέχρι και σήμερα παρέχει λύσεις που ξεκινάνε από 50kW και φτάνουν μέχρι και 300kW (!!!).

Η εξειδίκευση της Alpitronic

H Alpitronic αναπτύσσει και παρέχει υπερσύγχρονες λύσεις στον τομέα της ενέργειας, μεταφορών, και περιβάλλον μέσω μιας ενός μεγάλου επιχειρηματικού τομέα δραστηριοτήτων: Μετασχηματιστές, περιβάλλον και βιομηχανία, μεταφορές και ηλεκτροκίνηση

Έχοντας σαν στόχο να κάνει την ηλεκτροκίνηση κομμάτι της ανθρώπινης καθημερινότητας, η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων για ιδιωτική, δημόσια, ταχεία, υπερταχεία αλλά και ανέπαφη φόρτιση.

Ολοκληρωμένες λύσεις φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων

  • Ιδιωτικοί φορτιστές
  • Δημόσιοι φορτιστές
  • Ταχείοι φορτιστές
  • Υπερταχείοι φορτιστές

Ενσωμάτωση αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και λεωφορείων σε συστήματα διαχείρισης για την αποτελεσματική χρήση της υποδομής του ηλεκτρικού δικτύου